Information inför ditt sjukgymnastbesök

Praktisk information

Om du har bil kan du parkera på Kista Racket Centers parkeringsplatser . Du måste betala i P-automaten som finns på samma sida som Kista Racket Center.

Dörren är oftast öppen . Om dörren är låst finns en porttelefon intill entrén. Tryck en gång på Kista Rygg & Idrottskliniks knapp så låser vi upp åt dig. Det kan dock dröja en liten stund då vi ibland står mitt i en behandling. Vi uppskattar om du dröjer en liten stund innan du trycker igen då signalen är hög i vår lokal. Tack på förhand.

Vi har ingen reception på klinikens våningsplan. Vänligen sätt dig ner i väntrummet eller utanför din sjukgymnast dörr, så kommer vi och hämtar dig. Har du kommit överens med din sjukgymnast att påbörja din rehabträning kan du göra det direkt.

Offentligt finansierad vård

Alla sjukgymnasterna på kliniken är anslutna till landstinget och följer deras villkor och regler. Frikort och högkostnadskort gäller. Patienter över 18 år betalar 200 kr/besök (enbart kontant betalning) upp till takbeloppet 1100kr då frikort utfärdas.

Återbud lämnas så fort som möjligt, dock senast 4 timmar innan avtalad tid. Detta för att vi ska kunna erbjuda tiden till någon annan patient.

Vid uteblivet eller för sent återbud debiteras Du för besöket med 200 kr. Detta gäller även patienter med frikort. En administrativ avgift på 40 kr tillkommer vid ev. fakturering.

Ta gärna med inför ditt sjukgymnastbesök:

  •  Giltig legitimation och kontanter.
  • Remiss, operationsberättelse och röntgensvar (om det finns).
  • Shorts/träningskläder och handduk till gymmet samt eventuellt vattenflaska för att värna om miljön.
  • Räkna med att ditt besök kan ta mellan 30 min – 50 minuter.
  • Omklädningsrum, duschar och reception finns en trappa ner, gå via gymmet.